4 Aralık 2012 Salı

BOND, James BOND

Cuma gecesi Cimcime'yi uyuttuktan sonra, geç vakit matinelerden birine Skyfall'u izlemeye gittik. Ben biletleri önceden internetten filan aldım. Ama gidince gördük ki sinemada o saatte bizden başka kimse yok. Kocama sinema kapatmış oldum bu sayede. Koskoca salonda sadece ikimiz izledik filmi. 



Film güzeldi, Daniel Craig her zamanki gibi yine taş... Bu sefer Bond'da hafiften çaptan düşme var. Görevi becerememe, yaralanınca hemen iki günde eskisi gibi zıpkın olamama gibi durumlara tanık olduk. Yani Bond'u da robotluktan çıkarıp insan haline getirmişler. Hatta kendisine biraz geçmiş bile yapmışlar. Silva karakterinde Javier Bardem  en az Bond kadar ön plandaydı, çok da başarılıydı. Zaten ben adamın konuşmasına, ses tonuna, çarpık İngilizcesine hastayım. Bir de bu sefer Bond kızı olarak belirgin biri çıkmadı karşımıza. Naomie Harris vardı ama o da sonunda Moneypenny oldu. Yani mahallenin kızı artık, Bond kızı olamaz. Bu arada çok üzgünüz M'i kaybettik. Yerine Ralph Fiennes atandı. O da biraz göbek yapmış sanki. Tabii İngiliz Hasta'da hastaydı, ve zayıftı. 

Daha fazla anlatmayayım, çünkü filme gitmeye değer. Hatta evde dvd yerine sinemada seyretmek daha iyi olur. Tabii herkes sinema kapatamaz ama olsun. Yine de gidin derim.  

Hepinize iyi seyirler.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder