1 Ekim 2012 Pazartesi

Cumartesi

Cumartesi sabahı hava o kadar güzeldi ki kendimizi eve kapatmayalım dedik. Kandilliye kahvaltıya gittik. Boğaz başka bir güzel oluyor bu mevsimde. Kandilli'de bir kaç tane yeni yer keşfettik. Belki onlar eskidir ama biz yeni keşfettik, malum bebek olunca keşif hızınız da düşüyor. Bu keşiflerden biri hemen iskelenin arkasındaki Ihlamur Cafe. Manzaraya diyecek yok, kahvaltısı da gayet güzel sadece servis kalitesini biraz daha arttırmak gerekiyor bence. Hemen yanında çocuk parkı olduğu için Cimcime'de fazla sıkılmadı. 
    

Kahvaltıdan sonra kıyı kıyı Üsküdar'a kadar geldik, Üsküdar'a gidince Antikacılar Pasajına uğramamak olmaz. Eee pasajdan da eli boş çıkılmaz. Aşağıdaki lokumluğun rengi muhteşem.    



Aslında bir tane daha vardı. Yani hiç lokum yemeyen bir aile için fazlalıktı ama dayanamadım. Artık vitrinde üstüste duracaklar. 

Eskilerin bizden çok çok daha ince bir zevkinin olduğunu düşünüyorum. Şu aynadaki işlemeye bakarmısınız. Kim uğraşır böyle bir şeyle şimdi? Salonumuzun duvarında çok şık durdu. 


Elimiz kolumuz dolu eve döndük. Montlarımızı çıkarıp askıya astığımızda ortaya çıkan manzarayı resimlemeden duramadım. Cimcimenin montunun şekerliğine bakarmısınız.






Hiç yorum yok:

Yorum Gönder